←Tilbage

Borgernes Hus i Odense

Hovedbiblioteket i Odense skulle ombygges til det nye Borgernes Hus, som indeholder hovedbibliotek, musikbibliotek, borgerservice, m.fl., var det meget vigtigt for arkitekterne fra arkitekt- og ingeniørvirksomheden AI, at det ikke blev kedeligt og institutionslignende. Med en storslået guld facade og en guldtrappe, placeret i centrum mellem de forskellige services, skulle det ikke blive noget problem.

Intervalloft med LED

Da loftproducenten DAMPA kom ind i processen, var det med henblik på at få et loft, der kunne binde delene sammen, til fordel for det arkitektoniske udtryk. Udover det æstetiske ved at installere et DAMPA intervalloft i guld, kunne man også få opfyldt en del andre ønsker som god akustik, og indbygget LED-lys. Derefter leverede Danmind 720 stk. KLUS-armaturer til integreret belysning i loftet, der er den første løsning af sin slags i DAMPAS historie.

En ren og ensartet overflade.
Særligt det indbyggede LED-lys vakte stor tilfredshed hos arkitekterne, da man her igennem kunne opnå en ren og ensartet overflade.

Danmind: Dansk distributør af KLUS Design

KLUS er Europas førende producent af LED Aluminiumsprofiler plus tilbehør og er på verdensplan de seneste år blevet arkitekternes foretrukne valg, når det gælder arkitektoniske belysningsopgaver. KLUS LED aluminiumsprofiler tæller mere end 160 forskellige modeller og kan med garanti opfylde alles ønsker til belysning. KLUS-produktet hører til markedets mest anvendte. Kvalitet gør en stor forskel, når alt skal passe ned på millimeter i en opgave, og her findes heller ikke kompromisser for KLUS. Produktet er af meget høj kvalitet og produceres direkte på KLUS fabrikken i Polen.
Alt i LED.

Siden introduktionen af KLUS på det danske marked i 2014, har Danmind udvidet sortimentet med alt i LED boards, LED dæmpere, fuldt program af CASAMBI komponenter, APP-styret lysstyring, drivere, sensorer, kontakter, etc. hvilket gør, at Danmind kan være totalleverandør, når det gælder LED belysningsopgaver ude, inde over eller under.

Service i højsædet

Danmind‘s designmindede personale er altid klar til at hjælpe med at forstå og integrere KLUS’ system uanset projekt størrelse. Med varierende baggrunde i elektrisk, teknisk og mekanisk viden samt vilje til at hjælpe, lytter de til kundens behov og ønsker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev