Denne side fungere desværre ikke optimalt i Internet Explorer.

For at få den bedste oplevelse, vil vi gerne anbefale en af de følgende browsere

Chrome Edge Firefox

Danmind bryder den konventionelle tankegang om belysning.

Ny løsning fra Danmind gør det muligt at kreere inspirerende løsninger, der bryder den eksisterende, konventionelle tankegang om belysning i design.

Det innovative MIFOR-system fra KLUŚ Design henvender sig til arkitekter og designere, der ønsker muligheden for at individualisere projekter.

MIFOR-systemet, gør det nemlig muligt at tegne LED-armaturer, som helt sikkert adskiller sig fra standard armaturer, som derved kan komplimentere bygningen/projekter.

Bygherren bestræber sig ofte på at gøre sit projekt unikt, tidløst og mærkbart. Med det nye MIFOR System, er det nu muligt opnå dette. Potentialet i MIFOR-systemet i arkitekternes hænder kan give bygherren den ovennævnte fordel og derved gøre systemet/armatur løsningen til den centrale attraktion i bygningen.

Store muligheder, med få begrænsninger.

MIFOR-Systemet er det seneste fra KLUŚ Design, hvilket gør det muligt for arkitekter og designere at designe deres egne LED-armaturer. Du er ikke længere bundet til standard armaturer, men kan i stedet selv tegne dine LED-armaturer, som kan komplimentere din bygning og muligvis helt ændre hvordan du tænker arkitektur og belysning sammen.

Den eneste begrænsning i systemet er at det lavet til at skulle være ophængt i wires og ikke indbygget.

Om du vil have lange bølgede forme, ”skyer” eller noget helt tredje. Er det kun fantasien der sætter begrænsningerne.

Mere information om MIFOR-Systemet og KLUŚ Design LED- armaturer, kan fås ved at kontakte Danmindinfo@danmind.com eller (+45) 31 460 450


Varer

Seneste nyheder

Danmind bryder den konventionelle tankegang om belysning.

Danmind bryder den konventionelle tankegang om belysning.

Ny løsning fra Danmind gør det muligt at kreere inspirerende løsninger, der bryder den eksisterende, konventionelle tankegang om belysning i…
Børsen Gazelle 2021

Børsen Gazelle 2021

Vi er meget stolte over at modtage titlen Børsen Gazelle 2021. Specielt i et år der har krævet noget ekstra…

Seneste cases

Glamsdalens Idrætsefterskoles nye spisehus

Glamsdalens Idrætsefterskoles nye spisehus

Glamsdalens idrætefterskole i Glamsbjerg på Fyn, har den seneste tid gennemgået en større forvandling. Snart skal deres imponerende spisesal indvies…
Lejlighed i Odense

Lejlighed i Odense

Kombinationen af design og perfekt belysning stimulerer sanserne og giver omgivelserne den fortjente respekt.
Borgernes Hus i Odense

Borgernes Hus i Odense

Hovedbiblioteket i Odense skulle ombygges til det nye Borgernes Hus, som indeholder hovedbibliotek, musikbibliotek, borgerservice, m.fl...

Modtag tilbud og nyheder fra Danmind

Når du tilmelder dig Danminds nyhedsbrev accepterer du samtidig, at modtage nyhedsmails vedrørende tilbud på varer, nyheder, konkurrencer og inspiration.

Læs mere om Danminds brug af dine data her