Denne side fungere desværre ikke optimalt i Internet Explorer.

For at få den bedste oplevelse, vil vi gerne anbefale en af de følgende browsere

Chrome Edge Firefox

Hvem er vi?

Dansk grossist med speciale i LED belysning.

Vi er grossist og belysningsspecialist der kender til integration af LED belysning, smart home styring, standard on/off, indbygget sensor, i hvid, varm hvid, RGB, IP68 eller med Kelvin change. Derfor ofte en sparringspartner for arkitekter og elinstallatører.

Danmind ApS er producent af det originale DAMPA LED, hvor serien bl.a. består af 60×60 panel der uden brug af værktøj kan monteres i DAMPA Clip-ln usynlige bæreskinne på under 1 minut. Panel højden er UNDER bæreskinne højden, hvilket undgår problemer med anden installation.

Vi producerer bl.a. LED KIT (retro) indsats til mange forskellige lamper og til det danske forsvars skibe, med fokus på kvalitet, levetid og cirkulær økonomi.

Hos os finder du alt i LED, drivere, dæmpere, profiler, kabler og tilbe­hør. Vi lodder, skærer profiler på mål, monterer ledning eller sågar hele armatur for vores kunder og ingen opgave er for lille eller for stor!

Vi anser os selv for den mest fleksible producent/grossist når det kommer til tilpassede LED løsninger og vil da gerne udfordre dig og ikke mindst din nuværende grossist på dit næste projekt!

Vores Historie

Danmind ApS har siden 2014, været i markedet for special tilpassede armatur løsninger og har i dag Danmarks største udvalg i belysnings­armatur profiler og tilbehør.

Vi er på 7 år nu dansk distributør af KLUS Design, hvor vi i vores sorti­ment har mere end 125 forskellige alu profiler samt et stort tilbehørs program. Det gør, at vi kan skræddersy LED løsninger/armatur eksakt på mål efter behov fra 10 cm til 4 meter, med fokus på kvalitet.

Inspiration

Hos Danmind ApS sælger vi produkter lidt ud over det sædvanlige – og det er mange af vores kunder enige i. Er du ikke helt overbevist, eller mangler du lidt inspiration til netop det du skal bruge, kan du herunder se billeder af de produkter vi sælger i deres naturlige omgivelser – hos tilfredse kunder.

Modtag tilbud og nyheder fra Danmind

Når du tilmelder dig Danminds nyhedsbrev accepterer du samtidig, at modtage nyhedsmails vedrørende tilbud på varer, nyheder, konkurrencer og inspiration.

Læs mere om Danminds brug af dine data her

Modtag tilbud og nyheder fra Danmind

* indicates required